DIVINE, WITH A TWIST

Jag tänkte överraska lite och förvåna med något nytt. Divine, mitt kära fina lilla smyckesföretag, som jag faktiskt får kalla det nu eftersom att jag nu är registrerad och har mottagit både registreringsbevis och f-skatt sedel, skaaaa... Jo... Här kommer det! 

Divine, http://divineart.se ska inom ett par veckor förvandlas från detta; 



- Till en fullfjädrad webshop! Där man kommer att kunna hitta ännu mer information om varje smycke, ett ännu bättre upplägg, massor av nyheter, erbjudanden osv. Designen kommer att förnyas och man kommer enkelt och smidigt att kunna klicka hem sina smycken direkt i brevlådan utan eländig förskottsbetalning.
Massor av nytt finns att se fram emot!

Spänd som attan! :)
Kom gärna med idéer och synpunkter på detta!

Än så länge kan jag inte spika något release-datum för webshopen. Detta kommer absolut att publiceras så snart jag vet mer om läget!

Hoppas ni är lika spända inför detta som jag! Eller ja, det går nog inte. I närheten i alla fall! :)


Love J


JULMUSIK

Tänkte att jag skulle väcka lillebror. Klockan är ju trots allt över 12, nu får han ge sig liksom tänkte jag.
Men ja tror inte han hade sovit färdigt riktigt för det var då inget trevligt humör han var på.
Jag tänkte han kunde behöva lite julmusik på hög volym.
Han tyckte visst inte likadant så nu sitter jag nere med en svag ton av julmusik i öronen uppifrån, dränkt i dunkadunka cp musik från Filles rum.
Hmf.. Tja, tror han lider mer än jag. Jag tyckte faktiskt det blev en rätt så bra remix emellanåt! ;) 

Har ni börjat lyssna på julmusik?
Jag har lyssnat nån vecka nu :)


SIRI

Det finns en tant i min nya telefon. Hon heter Siri. Hon svarar på allt jag säger och fixar saker åt mig. Hon säger till och med godnatt :) jag tycker om henne!


MASSOR AV TID ÖVER

Idag är jag till och med så generös att ni får en bild! Dock är den på mig, höhö.

Förra veckan slutfördes båda kurserna vi läste. Organisation och ledarskap samt marknadsöring. Idag har det varit intro till två nya, nämligen Externredovisning och juridik i butik. Great. Känns som jag har hur mycket tid över som helst helt plötsligt. Känns ganska ovanligt. Känner mig dock inte helt friskens idag så jag tror jag bara ska ta det lugnt resten av dagen. Tar tag i mitt liv igen imorgon! Myyycket tid över för smyckesgöra!

Halsbandet på bilden är btw från http://divineart.se !

Love J

 


RSS 2.0